Värpinge GK lördagen 4 juli

Värpinge GK blev riksbekant när de öppnade sin 9-hålsbana. "Våra berömda krypvensgreener är i absolut mästerskapsklass, med en uppbyggnad helt enligt Amerikanska Golfförbundets specifikationer; se artikel i Svensk Golf nummer 4 2003. Greenerna är torra, fasta och mycket snabba!" Hämtat från deras hemsida.

Chipsan ordnade en träff på sin hemmabana Värpinge GK utanför Lund för något år sedan. Och nu träffas vi där igen.

9 hål

Hon har vidtalat Håkan Rasmusson som äger och driver banan och fått till en greenfeerabatt och chansen att ”boka” in fem bollar vid 13-tiden (man har bollränna). Greenfee för 9-hål blir 110:- och startavgift är 50:- som går till priser. Vi sätter max 20 deltagare och vill ha en lika fördelning mellan killar och tjejer.

Man kan köpa kaffe, vatten och diverse tilltugg i klubbhuset. Kontakta Chipsan via vår internmejl om du vill beställa en laxbagel till sittningen efter golfen.

18 hål

Vi som vill spela 18 hål den dagen kan lämpligen gå 9 hål på förmiddagen och tajma detta med Chipsans träff som börjar kl 13.00 och gå 9-hål i den träffen. Jag tar kontakt med er som väljer 18 hål och samordnar mot Chipsans träff.

OBS! Klubben har en scramble-tävling 9 hål som börjar kl 9.00. Vi kollar nu upp hur det går att kombinera våra 9 hål innan Chipsans träff.

Vi som ska spela 18 hål ska sikta på att starta kl 11.00. Det är bollränna som gäller och 9 hål tar ca 1,5 timme.

Välkommen
Torsten

Du är ej inloggad.

För att kunna anmäla dig/boka måste du vara inloggad medlem. "Logga in"-sidan

Bli medlem hos Singelgolfare!

Du är singel och spelar golf? Bra!
Här får du kontakt med andra golfande singlar.
Du registrerar dig NU. Det kostar inget och går på några sekunder.

Anmälda

18-hål

: Torsten,

: Ulla, Golfanki, Ladycobra, Irene, Putamen

9-hål

: Ludvig, BMW323, Leif

: Chipsan, Monica, Emmax, Swingcat, Merlot

Singel och spelar golf?

Annonser