Forum

#1   Golfresor, tips och rekommendationer

WildCat Skapad: 11/20/2008 12:35:01 PM

Hej! Nu när vintersäsongen är här och det till nöds kan bli lite vintergolf (t ex glöggolf på Annandagen på Kävlinge GK), så drömmer man ju sig bort. En del här på sajten skall väl säkert åka på golfresan över nyår. Själv har jag, tillsammans med vänner, bokat golfresa till Corfu i april. Det blir Ryder Cup för amatörer och jag hoppas det ska bli trevligt. Är det någon som har varit där? Mina tidigare golfresor har gått till Sharm El Sheik, Egypten samt Franzenbad, Pilzen och Liberec i Tjeckien om det är någon som vill veta lite mer om de destinationerna. Hälsningar Kerstin (WildCat)

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se