Forum

#1   Thelma Baby o alla de andra

Redaktionen Skapad: 12/15/2008 3:58:09 PM

Vi är klart irriterade över dessa okynnesregistreringar som bara har i syfte att trycka ut meddelanden. Vi inför så snart vi kan en spärr vid registrering som förhoppningsvis ska stänga ute dessa försök.

Det är troligen en robot som scannar nätet och som är programmerad attt registrera sig och sända ut meddelanden. De som ligger bakom detta får inte tag i era e-postadresser, men det är ju tillräckligt irriteradnde att få e-post från Singelgolfare.se om att man har meddelande på sajten och mötas av sånt här.

Mvh Rerdaktionen

#2   RE:Thelma Baby o alla de andra

BMW323 Skapad: 12/15/2008 7:23:31 PM

Om redaktionen tittar vilka som är inloggade just nu kan ni plocka bort tre damer som inte har någon information om sig och som jag tror inte är seriösa golfare.
Hälsningar
Janne

Startsida Forum | Till Toppen

#3   RE:Thelma Baby o alla de andra

Torsten Skapad: 12/15/2008 8:39:23 PM

Dom är bortplockade allihop. Det gjordes omedelbart när vi började få meddelanden. Tyvärr så han det gå ut ca 100 meddelande för varje registrering på några minuter. Men nu har vi en registreringskontroll som man nog inte kommer förbi om man är robot. Vi tror nämligen att sajten har scannats automatiskt och en robot har registrerat sig och börja sända ut internmeddelanden.

Red

Startsida Forum | Till Toppen

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se