Forum

#1   Singelträffen

Redaktionen Skapad: 3/7/2009 10:10:05 AM

Hej alla
Vi har redan 28 intresseanmälningar till Singelträffen i maj! Se aktiviteter. Vi har bokat starttider för 80 deltagare. Vi räknar med att i början på kommande vecka lägga upp en sida för formell bokning med kostnader och innehåll för Singelträffen. Det går också ut ett mejl med all info. Sista dag för bokning är den 10 april.

Om du vill komma men ännu inte bestämt dig så ska du ändå sätta upp dig på intresseanmälan (Gå till Aktiviteter och kryssa för.) Intresselistan och bokningslistan kommer att visas parallellt hela tiden.

//Torsten

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se