Forum

#1   Vad är ni rädda för?

wirake Skapad: 3/15/2009 11:25:33 AM

Varför är det så många som inte lägger in en bild på sig själv. Vad är ni rädda för? Skäms ni för att synas på internet? I så fall, varför? På den här sidan så har ju alla ett gemensamt intresse, GOLFEN. Det är alltid mycket trevligare att se ett ansikte än att enbart läsa en text om personen ifråga. Kom igen nu! Visa er!

#2   RE:Vad är ni rädda för?

Torsten Skapad: 3/16/2009 5:21:23 PM

Hej
Vi har haft en störning i just bildhanteriangen. Vi har nära 10 bilder som vi inte kommit åt som nu väntar på att kunna läggas ut. Räknar med att kunna ta hand om dem i kväll.

Jättekul med bilder. Mer sånt!

//Torsten

Startsida Forum | Till Toppen

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se