Forum

#1   Meningen med sajten

Air Skapad: 5/2/2008 9:34:15 AM

Hej!
Fick tips om denna sajt när Golfträffen verkar vilja slussa över alla till Match. Men jag förstår inte upplägget här. Är det inte meningen att man ska hitta någon att spela med? Hur har ni tänkt då? Att man ska klicka sig igenom ALLA medlemmar för att hitta någon som bor i samma stad? Att lägga upp en sökfunktion så man hittar vad man söker, åtminstone stad, bör väl tillhöra en hygienfaktor för en sådan här sajt eller? Sen kan olika personer vilja ställa olika krav t ex hcp, om man vill ha sällskap av flera eller bara en av motsatta könet, osv.

Nej, den här sajten tillför inte mycket som den ser ut nu. Nästan helt oanvändbar faktiskt. Vad synd.

Tack o hej från mig.

#2   RE:Meningen med sajten

Torsten Skapad: 5/2/2008 3:42:15 PM

HSVAR FRÅN ADMIN
Hej
Om du bara har lite tålampod till så blir det bättre. Som vi skriver så kommer i dagarna en funktion för meddelande mellan medlemmar.

Bilduppladdning kommer också samt möjlighet att lägga in uppgifter om sig själv. Givetvis kommer sökning oxå...

Mvh Torsten

Startsida Forum | Till Toppen

#3   RE:Meningen med sajten

Torsten Skapad: 5/2/2008 5:10:22 PM

ADMIN IGEN
Såg sedan att du (Air) inte själv skrivit in en presentation om dig. Och det var ju synd. Det blir inte roligare än man gör sig. Alltså: Skriv något om er själva. Vi kommer att fylla på med tjänster och funktioner som gör sajten mer komplett.

Mvah Torsten

Startsida Forum | Till Toppen

#4   RE:Meningen med sajten

elektro1 Skapad: 5/16/2008 9:58:53 PM

Hej.

Har ni kommit någon vart senaste tiden med sajten?? Tänker på att vi kan kan maila varandra och övrigt som skall höra till denna sajt för oss singlar

Startsida Forum | Till Toppen

#5   RE:Meningen med sajten

Torsten Skapad: 5/17/2008 7:38:17 AM

ADMIN

Vi har lagt upp Meddelande som använda mellan medlemmar inom sajten. Att uppge sin egen e-postadress blir frivilligt. Det kommer en funktion som aviserer om nya händelser (MEddelande, Gästbok, Forum, mm mm) till eget e-post. Detta aktiveras av medlemmen.

MvhTorsten

Startsida Forum | Till Toppen

#6   RE:Meningen med sajten

jag Skapad: 6/19/2008 11:18:28 PM

Blev nyss medlem, men jag fattar fortfarande inte hur kontakter knyts här på denna sida...

Startsida Forum | Till Toppen

#7   RE:Meningen med sajten

Torsten Skapad: 6/20/2008 6:59:25 AM

SVAR FRÅN ADMIN

En förutsättning för att få kontakt med andra är, som det står på alla kontaktsajter, att man presenterar sig på ett intressant sätt. Hittar man någon intressant medlem så sänder man lämligen ett meddelande (länk längst upp) eller skriver i Gästboken.

Nästa steg är att vi ska bli klara med sökfunktion och uppladdning av bild, utökade personuppgifter som ålder, hcp och annat.

Sedan kommer också e-post avisering när något händer på ens sida (besök, Gästboksinlägg, meddelande, svar på Forum mm mm). Dessa förändringar ligger närmast i tiden.

//Torsten

Startsida Forum | Till Toppen

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se