Forum

#1   Singelträffen - INFO

Torsten Skapad: 4/21/2009 9:14:18 AM

Bokningsläget 21 april

Siste man in blev Difiore och därmed får vi säga att bokningen är stängd och vi blev 40 anmälda. Nu meddelar jag antalet deltagare till klubben och gör slutjustering i antalet bollar. SKULLE det komma in fler som vill vara med så får vi ta det med klubben och se om vi får fler bollar. En del har betalt och nu påminner jag resten att betala in. Senast den 27 april ska betalningen var inne på konto enligt nedan.

Vi återkommer med lottning men förstabollarna för respektive dag är 09.00 för fredagen och 12.00 för lördagen.

//Torsten

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se