Forum

#1   Golf i Malmö K h helgen

Redaktionen Skapad: 5/6/2009 3:10:12 PM

Före och efter Singelträffen ska vi också spela golf på Malmö Burlöv GK. Vi har fått in flera positiva signaler från dom ska vara med på själva träffen. Och jag återkommer till er. Men varför begränsa sig så. Alla är såklart välkomna. Vi har 3 veckors gräns för förbokning på klubben. Därför kan man ju redan nu gå in och boka tid. Det finns gott om lediga tider på torsdagen. På söndagen går en tävling så det blir svårare, men efter kl 15 finns gott om plats.

Vad tycker du?

//Red

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se