Forum

#1   PARTYT PÅ MALMÖ GK

HOGAN Skapad: 5/27/2009 11:18:11 AM

HEJ ALLA GLADA SINGLAR, SOM FÖRGYLLDE KRISTI HIMMELSFÄRDSHELGEN PÅ MALMÖ GK. STORT TACK TILL ULLA OCH TORSTEN FÖR ETT JÄTTETREVLIGT ARRANGEMANG. KUL ATT ALLA VAR PÅ GOTT HUMÖR, ÄVEN OM SPELET VAR LITE UPP OCH NER FÖR DE FLESTA.
MEN SKIT SAMMA, ROLIGT HADE VI NOG I ALLA BOLLARNA, OCH VI FÅR SÄGA SOM DE SOM VAR MED I FILMEN HUSVAGNSSEMESTERN, VI HADE I ALLA FALL TUR MED VÄDRET. ÄR DET NÅGON, SOM HAR NÅGOT PÅ GÅNG TILL MIDSOMMAR,
FÅR NI GÄRNA HÖRA AV ER TILL HOGAN?
VÄL MÖTT OCH HA EN TREVLIG SOMMAR, OCH GLÖM INTE ATT STRYKA SHORTSEN,
HÄLSAR GERT-OWE, ALIAS HOGAN.

#2   RE:PARTYT PÅ MALMÖ GK

Torsten Skapad: 5/28/2009 7:22:22 PM

Hej Gert-Owe

Tack för ett trevligt och positivt inlägg! Både Ulla och jag har fått fin och tacksam respons på arrangamanget. Och från vår sida så kan vi bara hålla med. Det här var riktigt trevligt.

Mvh Torsten

Startsida Forum | Till Toppen

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se