Forum

#1   Tack LeifVasastan!

Torsten Skapad: 7/15/2009 4:46:03 PM

Hej Leif
Wäsby GK visade sig vara en riktigt trevlig bekantskap! Kul att träffa er som var med på golfen, och vi som återförenades på kvällen för grillning hade en riktigt många ämnen att diskutera.

Tack till Leif och Björn för denna 1:a etapp i Sommargolf i Stockholm 2009.

Hoppas ni får ihop bra gäng även till de 2 resterande träffarna.

//Torsten

#2   RE:Tack LeifVasastan!

stilisten Skapad: 7/18/2009 12:16:18 AM

Håller med Torsten, tack för fixandet, kul att träffa er alla och vilken trevlig bana- Äntligen semester, nu ska jag ut på banorna och träna så det går lite smidigare.Om någon vill hänga på, maila !
Lisa

Startsida Forum | Till Toppen

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se