Forum

#1   GOLFRESA TILL PARADISET 19 april Spanien.

MILLAN Skapad: 2/6/2010 6:26:19 AM

Vi är ett gäng som brukar åka med Tee4TwoGolf/Easton Golf och spela deras rikstäckande golftävlingar.Vi åker 19 april från Arlanda.
Nu åker vi till Spanien, Valle del Este golf Resort i sköna,soliga Andalusien!Vi har fått ett fantastiskt pris 8.990kr,flygskatten och din golfbag ingår i detta pris.Spela hur mkt golf du vivill,du deltager i 4 tävlingsdagar.
Gå in på Tee4TwoGolf hemsida där finns all information under New`s. Vore kul att få med några från Singegolf,häng med nu!
Hör av dig om du vill få mera information.
Hemsidan där allt finns har .se


Millan

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se