Forum

#1   Tips om Meddelande

Torsten Skapad: 5/9/2008 7:26:17 AM

När du börjar skriva namnet på mottagaren så kommer en lista med de medlemmar som har samma startbokstäver. Scrolla ner och välj.

För att få bättre överblick på dina meddelanden så kan du sortera dem stigande/fallande på Ämne, Avsändare och datum.

ADMIN

PS
Trevligt att alltfler börjar skriva in en kort presentation. Snart kommer också fält för ålder o hcp samt bilduppladdning

#2   RE:Tips om Meddelande

Thomas-P Skapad: 5/16/2008 12:50:28 PM

Ditt tips fungerar inte för mig, men jag försöker från jobbet så det kanske är en brandvägg el likn som hindrar...? /Thomas P

Startsida Forum | Till Toppen

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se