Forum

#1   Inomhusträning!

Sussie Skapad: 2/11/2014 11:14:18 PM

Hej, jag är nybliven golfare, tog mitt "gröna kort" i augusti 2013. Vill gärna komma igång redan nu men än så länge har vintern sitt grepp om oss :)!

Behöver tips på inomhusträning i mälardalsområdet samt enkla övningar att göra hemma,

/Susanne

#2   RE:Inomhusträning!

MatsD Skapad: 2/19/2014 5:24:44 PM

Putta och återigen putta på en matta hemma. Lägg ut små saker på golvet du ska träffa. Helst på olika underlag. (matta) eller slätt golv. Du kan aldrig träna för lite när det gäller puttning.

Startsida Forum | Till Toppen

#3   RE:Inomhusträning!

Sussie Skapad: 2/21/2014 12:22:15 PM

Tack MatsD för tipset! Jag har hittat bra inomhusträning via Skerike gk, de kommer köra en Rörelse, Stabilitets och golfsvingsträning inom hus under mars och april som jag har anmält mig till!

/Susanne

Startsida Forum | Till Toppen

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se