Forum

#1   Göteborg och Stockholm

Torsten Skapad: 6/3/2008 11:23:14 AM

INFO FRÅN ADMIN

Vi vill hälsa på i sommar. Förslag från vår sida är lör-sön 19-20 juli i Göteborg och lör-sön 9-10 augusti i Stockholm. Vi spelar båda dagarna (gärna olika banor) och går det att planera så kanske vi kan samlas på lördagskvällen på något ställe på stan. Jag tar mer än gärna emot tips på banor där vi kan förhandsboka 4-6 bollar. Ring 040-494866 eller mejla info@singelgolfare.se.

Har du några kreativa tips och tankar kring detta så skriv en rad.

//Torsten

#2   RE:Göteborg och Stockholm

stilisten Skapad: 6/17/2008 9:33:36 PM

Hej, Salems 18 hål är jättefin,även 9 håls banan är bra. Ca 4 mil söder om stan.

Startsida Forum | Till Toppen

#3   RE:Göteborg och Stockholm

Torsten Skapad: 7/1/2008 5:00:20 PM

INFO FRÅN ADMIN

Snabbinfo! Mer kommer

Har idag bokat 5 bollar på Öijared, Nya banan lördagen 19 juli. Första boll kl 11.51. Greenfee 400:-. Meddela mig relevanta kontaktuppgifter som namn, telefon, hcp och golf-ID om du vill vara med. Eposta på info@singegolfare.se.

Har ni förslag på bana för söndagen? Har fått tips om S:t Jörgen och Lycke...

//Torsten

Startsida Forum | Till Toppen

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se