Forum

#1   Stockholm 9-10 augusti

Torsten Skapad: 7/17/2008 9:16:48 AM

INFO FRÅN ADMIN

Vi har bokat Salem GK med 5 bollar den 9 augusti med start kl 9.00.

Vi har fått förslag på bana för söndagen. Kan ni hjälpa mig att välja bland; Mälarö, Troxhammar, Ulriksdal och Lövsättra. Viken av dessa vill du komma till den 10 augusti? Eller kan du komma med ett ännu bättre alternativ? Bana med flest röster vinner! och så får vi hoppas de tar emot oss... det hänger ju en del på det också :-)

Mvh Torsten

#2   RE:Stockholm 9-10 augusti

Thomas-P Skapad: 7/18/2008 8:25:51 PM

Av ovan föreslagna låter Troxhammar och Lövsättra mest intressanta, med tillägget den trevliga 27-hålsbanan Haninge GK.

Startsida Forum | Till Toppen

#3   RE:Stockholm 9-10 augusti

Torsten Skapad: 7/30/2008 8:54:50 PM

INFO FRÅN ADMIN

Som tidigare meddleats via mejl så blev banvalet för söndagen Mälarö GK. Hoppas att det är ett väl så bra alternativ som de fina tips jag fått under de senaste veckorna. Väl mött i Stockholm alltså.

Passa på att anmäla er till speldagarna. Nu på måndag vill man att jag redovisar vilka som kommer. Gå in under Aktiviteter och läs mer och anmäl er.

Mvh Torsten

Startsida Forum | Till Toppen

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se