Forum

#1   Diverse småfel åtgärdade

Rotberga Skapad: 8/3/2008 9:43:08 PM

INFO FRÅN ADMIN
Under en tid verkar det som om varken bilduppladdning, lägga till golfklubb, ändra personuppgifter eller ändra golfuppgifter har fungerat fullt ut. Detta ska nu vara åtgärdat.

Vi hoppas att ni nu kan uppdatera era sidor som det är tänkt. Och ni som inte kunnat ladda upp era bilder ska nu kunna göra det.

Vi är ledsna för felfunktionen. Vi ber också om ert fortsatta stöd att snarast inrapportera när ni finner något som inte verkar fungera som det är tänkt.

Mvh Torsten

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se