Forum

#1   Alla skåningar se nu till att anmäla er

MFF Skapad: 8/5/2008 10:38:38 PM

till träffarna helgen 16-17 augusti.

Denna sida har fungerat lite från och till men när nu Torsten drar igång igen skulle det vara kul om det blev lite mer aktivitet i Skåne med. Det finns ju en snarlik sida för de som bor i mellansverige och där är det full rulle på aktiviterna och medlemmarna.

Har förståelse för att alla inte kan men några fler......

Birgitta

#2   RE:Alla skåningar se nu till att anmäla er

Torsten Skapad: 8/6/2008 8:56:00 AM

Heja MFF

Jag tycker det låter som en utmärkt uppmaning. Nya Singelgolfare på denna sajten och gamla som fortfarande finns kvar på Golfkompis - Kom igen nu!! Anmäl dig direkt.

Om du har Viasat Golf så kan du spana in Perstorp GK där. De presenteras under Svenska banor och banan verkar vara kanonfin.

Har du aldrig spelat Malmö Burlöv GK så har du nu ett givet tillfälle att prova en runda tillsammans med nya och gamla vänner.

Glöm inte boka dig för lördagskvällen på Gränden i Malmö. Läs under Aktiviteter.

Kommer du långväga ifrån så är Scandic Segevång det givna valet. Bara 200 meter från Malmö-banan.

//Torsten

Startsida Forum | Till Toppen

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se