Forum

#1   Grattis Ingela - du är vår 500:e medlem

Torsten Skapad: 8/7/2008 7:55:41 AM

INFO FRÅN ADMIN

Hej Ingela och välkommen till Singelgolfare. Du blev vår medlem nr 500 sedan starten i våras.

Vi lade upp NYA Singelgolfare i ett mkt tidigt skede i april och fick en rejäl tillströmning under juni.

Vårt arbete med att utveckla en sajt för dig som är singel och spelar golf fortsätter. Vi vet att många vill ha större utrymme för presentation och möjlighet till fler bilder i album. Dessa saker kommer.

Innan dess kommer dock en annan funktion som vi hoppas ska uppskattas. Vi vill inte skapa en sajt som bara är ett tittskåp för medlemmar, där varje medlem har sitt rum och och det mer är en slump om man tittar in eller inte. Nej vi siktar istället gärna på funktioner som skapar kommunikation och ger medlemmen en chans att presentera sig eller göra sig hörd/sedd på flera fronter. Vi talar alltså "blogg-teknik" och prenumerationer, RSS och liknande.

Mer än så kan jag inte säga just nu.

//Torsten

Hur det funkar.

Kommentarer i trådar kallas inlägg. Alla besökare kan läsa hela forumet men bara medlemmar kan starta nya trådar och skriva inlägg.

Enkla regler

Vi utgår från att du har både gott omdöme, sunt förnuft och uppför dig kamratligt när du deltar i Forum! Och det gäller både mot dess medlemmar och sajten.

Viktigt är också att du inte avviker från ämnet du deltar i. Vill du börja diskutera något annat än vad som ryms inom det trådskaparen avsett så ska du skapa en ny tråd och driva din fråga där.

Har du förslag, problem, frågor m.m. Skicka ett meddelande.

För att vi ska kunna göra denna sajt så bra som möjligt så behöver vi hjälp från dig. Vi tar gärna emot förslag och kommentarer om Singelgolfare.se.

Har du problem med något på sajten tveka inte att skicka ett meddelande till oss.

Mvh Singelgolfare.se