Hjälp med inloggning

Det uppstår ibland en del problem vid inloggning. Man kan ha skrivit fel uppgifter, skrivit dem på fel ställe. Förväxlat användarnamn med skärmnamn, glömt lösenord mm mm. Hoppas att följande hjälper dig.

Inloggning: Du loggar in med användarnamn och lösenord. (Alltså inte med Skärmnamnet!)

Användarnamn: Förväxla inte användarnamnet med skärmnamnet, som är något helt annat. Det är användarnamnet som du använder vid inloggning.

Lösendord: Lösenord användes vid inloggning. Ditt lösenord är krypterat hos oss. Vi kan inte se det och vi kan inte sända det till dig.

Glömt lösenord: Kicka för att logga in på sajten. Välj sedan länken ”Glömt lösenord”.

Varför finns inte inloggningen på startsidan?: Se SÄKERHETOCH SEKRETESS

Singel och spelar golf?

Annonser