Säkerhet och sekretess

Vi tycker att vi har en stor säkerhet mot att inte någon ska kunna lista sig fram till dina inloggningsuppgifter. Till skillnad från många andra sajter så har vi tre uppgifter/namn kopplat till ditt konto.

På många andra sajter är ditt användarnamn synligt för alla. Vi har inte valt den principen utan använder ett 3:e namn, ditt Skärmnamn som ditt alias och det är inte kopplat till din inloggning. Hade ditt Användarnamn varit både ditt alias OCH en del i inloggningen så hade det bara varit att lista fram ditt lösenord för att kunna logga in.

Vi krypterar även känslig information såsom lösenord

Inloggningen finns på en egen sida för att vi i ett senare skede ska kunna koppla ytterligare säkerhet till din inloggning (lite förenklat red.).

Singel och spelar golf?

Annonser