Om oss

Singelgolfare, som namn för en hemsida, registrerade vi redan 20 juli 2001 och den första sidan lades upp på nätet 28 augusti 2001. Vi hette då Singelgolfare.nu. Den 24 april 2003 registrerades den nuvarande domänen Singelgolfare.se.

Redan från början var tanken att Singelgolfare skulle vara en sajt ”för dig som är singel och spelar golf”. Och så har det - i stort sätt – varit hela tiden. Ett avsteg från den inslagna vägen kom våren 2005 i och med Golfkompis.se, då vi trodde att en bredare sajt, som även var riktad mot icke singlar, skulle vara mer intressant.

Singelgolfare har haft ett antal utseenden och funktioner och tekniska lösningar genom åren. Nu – i september 2008 – har vi slutfört ett, låt oss kalla det, grundarbete, men en modernare version. Ett arbete som startades våren 2008. Revideringarna har genom åren tagit längre och längre tid, så nu känner vi att vi får hålla oss till den nu liggande grundstrukturen en tid framöver. Däremot kommer det att lanseras fler funktioner allt eftersom.

Då Singelgolfare drivs med mycket egen tid och ideellt arbete så kan vi inte vara bemannade 24 timmar om dygnet. Vi svarar på frågor så fort vi kan. Och vi behöver din hjälp att hålla koll på sajten och dess funktioner. Märker du att något slutat fungera så vi vill mycket gärna att du gör en felrapport till oss.

Singel och spelar golf?

Annonser